flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок відносно особи що підозрюється у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст. 115 КК України

09 червня 2023, 10:21

01 червня 2023 року Богодухівським  районним судом Харківської області  розглянуто кримінальне провадження у відношенні громадянина «К» якого  визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та призначено  покарання  у вигляді 8  років позбавлення волі.

Судом встановлено, що гр. «К»  19 лютого 2023 року знаходячись в приміщенні кухні домоволодіння, що розташоване за адресою: Харківська область, Богодухівський район, с. Степне,  перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, маючи умисел на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, тобто, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, на ґрунті раптово виниклих неприязних особистих відносин, ножем, який тримав у правій руці, наніс гр. «С»  один удар в область грудної клітини зліва, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді колото – різаного поранення, яке носить ознаки і кваліфікується як тяжке тілесне ушкодження за критерієм небезпеки для життя. В результаті умисних протиправних дій гр.. «К», настала смерть потерпілого.

  Вищезазначений вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Харківського апеляційного суду.

        З повним текстом вироку суду по кримінальному провадженню можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за ідентифікацією номера справи 613/531/23, перейшовши за посиланням http://reestr.court.gov.ua/