flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв»язку

16 листопада 2022, 14:43

Щодо проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв»язку

Шановні колеги

З метою належної організації проведення судових засідань в режимі відеоконференції, Богодухівський районний суд Харківської області повідомляє наступне.

Підставою для проведення судового засідання є ухвала суду та своєчасне бронювання майданчика ВКЗ за допомогою WEB -програми « Бронювання систем відеоконференцзв»язку».

 Для проведення судових засідань в режимі відеоконференції з Богодухівським районним судом Харківської області необхідно бронювати майданчик «Кімната свідка».

У випадках коли ухвала суду про проведення відеоконференції не постановляється згідно чинного законодавства, необхідно надсилати до суду лист – повідомлення з вказаними датою, часом та учасниками судового процесу.

Забезпечення відеоконференцій з Богодухівським районним судом Харківської області здійснюється за завчасним направленням ухвал інших судів про проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв»язку на електронну або поштову адресу суду.

             При бронюванні майданчика для проведення ВКЗ необхідно враховувати режим роботи Богодухівського районного суду Харківської області:

понеділок – четвер з 08.00 до 17.00

п»ятниця з 08.00 до 15.45;

обідня перерва з 12.00 до 12.45

Одночасно повідомляємо, що судові засідання в режимі відеоконференції не будуть проводитися у разі:

  • відсутність ухвали суду ( листа – повідомлення про забезпечення проведення засідання в режимі відео конференції;
  • відсутність бронювання за допомогою WEB -програми « Бронювання систем відеоконференцзв»язку»;
  • призначення судового засіданні у неробочий час Богодухівського районного суду Харківської області;
  • призначення судового засідання в час обідньої перерви;
  • відеоконференції, які розпочались в робочий час, але виходять за його межі ( продовжуються в неробочий час чи обідню перерву), будуть завершені без попередження.
  • відеоконференції , які тривають понад попередньо заброньований час за допомогою WEB - програми «Бронювання систем відеоконференцзв»язку» та заважають вчасному початку наступної відеоконференції ( у разі наявності такої), можуть бути завершені без попередження після закінчення попередньо заброньованого часу.