flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію роботи суду під час повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту

25 серпня 2022, 14:44

 

Богодухівський районний суд Харківської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

  25.08.22                                                            №  02-10-08  

Про організацію роботи суду під час повітряної тривоги

або інших сповіщень про небезпеку, які надходять

від органів управління цивільного захисту

 

       Керуючись ст. 3 Конституції України, ст. 29 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», рішенням Ради суддів України від 24.02.2022 №9, рекомендаціями Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану від 02.-3.2022, роз»ясненням Ради суддів України від 22.06.2022, рішенням Ради суддів України від 05.08.2022 №23, рішенням Зборів суддів Богодухівського районного суду Харківської області від 16.08.2022 №5, у зв»язку із загрозою життю, здоров»ю та безпеці працівників та відвідувачів суду, -

ЗОБОВ»ЯЗУЮ:

 

  1. Суддів, працівників апарату суду та працівників Служби судової охорони не допускати ігнорування сигналів повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту.
  2. Суддів оголошувати технічну перерву у судових засіданнях під час повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту.
  3. Після сповіщення у місті про повітряну тривогу або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, суддів та працівників апарату суду негайно зачинити вікна, вимкнути електричні й нагрівальні прилади та світло, зачинити робочі кабінети та зали судових засідань.
  4. Після сповіщення у місті про повітряну тривогу або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, суддів та працівників апарату суду негайно залишити робочі місця, покинути приміщення суду та прослідувати до найближчих захисних споруд цивільного захисту для укриття населення або за бажанням пройти до укриття – коридору, що знаходиться на першому поверсі приміщення суду і захищений двома стінами.

 

 

 

  1. Працівників суду та Служби судової охорони пропонувати учасникам судових засідань та відвідувачам негайно покинути приміщення суду до закінчення повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, та прослідувати до найближчих захисник споруд цивільного захисту для укриття населення, що знаходиться за адресою вул.. Моргунова, 7А ( приміщення КЗ « Богодухівський ліцей №3»).
  2. Заборонити співробітникам суду під час повітряної тривоги перебувати на другому поверсі приміщення суду.
  3. Працівників Служби судової охорони під час повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, не допускати відвідування суду громадянами та іншими особами (працівниками правоохоронних органів, прокуратури, адвокатами, учасниками судових процесів тощо).
  4. Суддів після сигналу « Відбій повітряної тривоги» з урахуванням графіка призначення судових засідань, вирішувати питання про відкладення або продовження судового засідання.
  5. Заступника керівника апарату Цілюрік Л.Л. розмістити на дошці оголошень суду перелік найближчих до суду захисних споруд цивільного захисту для укриття населення.
  6. Заступника керівника апарату Цілюрік Л.Л. дане розпорядження довести до відома працівників суду, працівників Служби судової охорони суду, ознайомивши кожного під особистий підпис, та до відома громадян, шляхом розміщення його копії на інформаційному стенді суду, та на вебсайті суду.
  7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова суду                                                                             Д.В. Шалімов